This site uses Google Analytics. By continuing to navigate, you authorize us to file a cookie for purposes of audience measurement. I accept More informations
Photo 1 on

Ixelles I Jardin du Roi

Gelegen ter hoogte van het Koningspark, op de vierde verdieping van een gebouw uit de jaren 60, appartement met twee slaapkamers van ± 213 m², volledig gerenoveerd in 2013 in een moderne, , praktisch en esthetisch stijl.

Genesteld in de bomen, biedt het appartement een leefruimte van ± 75 m² met kantoorruimte, open haard, bar en geluidsinstallatie, een keuken met bar en terras en een wasruimte. De nachthal leidt naar de hoofdsuite: slaapgedeelte, ingebouwde dressing, badkamer, toilet en terras, de tweede slaapkamer met ingebouwde dressing, badkamer en toilet.

Andere: overdekte parkeerplaats, kelder, conciërge, vloerverwarming, Sonos geluidssysteem, driedubbele beglazing, gordijnen, luiken aan de achterkant, alarm.

Het Koningspark ligt niet ver van de winkels en restaurants in een rustige en karaktervolle omgeving. Gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jérôme Wiard op het nummer +32 (0) 2 640 08 01.

Specifications

Rent: € 3.200
Reference: 3840662
Surface area (±): 190 m²
Land (±): 705 m²
Rooms: 2
Bathrooms: 2
Parkings ind. : Yes
Charges: € 400
Type of rental: Unfurnished
Availability: Immediate
KWh/m²/year : 167
Kg CO²/m²/year: 49
See certificate number >
20111025

Jardin du Roi

Jardin du Roi is ideally located close to shops and restaurants in a quiet and typical area.

Easy access to public transport.

Contact us about this property

Retrieving password

Have you lost your password? Fill in the field below and click on send. We will send you an email informing you how to retrieve your login.