This site uses Google Analytics. By continuing to navigate, you authorize us to file a cookie for purposes of audience measurement. I accept More informations

Woluwe-Saint-Pierre
Woluwe Park.

€ 3.225 /month

Gelegen in een aangelegd park van ± 2000 m² met honderdjarige bomen, vlakbij de Mellaertsvijvers en het Woluwepark, charmante woning van het type "Mi Casa", met een oppervlakte van ± 200 m² met drie slaapkamers met privétuin.

Het huis is op tuinniveau samengesteld uit een inkomhal, een toilet, drie slaapkamers met kleerkasten, twee doucheruimtes, een wasruimte. Op de bovenverdieping een hal, een gastentoilet, een woonkamer met houtkachel, een volledig ingerichte keuken en een bureau. Een terras met uitzicht op het privépark.

Andere: alarmsysteem, wasmachine en droger, twee parkeerplaatsen buiten, toegang tot het privépark gereserveerd voor bewoners.

Het Woluwepark biedt een groene en rustige omgeving dicht bij de voorzieningen. Het ligt niet ver van winkels en restaurants en biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cyrielle Charles de Moor op +32 (0) 2640 08 01.

Photo 1 on

Specifications

Rent: € 3.225 /month
Reference: 4198358
Surface area (±): 200 m²
Rooms: 3
Bathrooms: 2
Parkings out. : Yes
Parkings : Yes
Charges: € 300
Type of rental: Unfurnished
Availability: Immediate
EPC :
G
KWh/m²/year : 355
Kg CO²/m²/year: 76

Parc de Woluwe

Woluwe Park offers a green and quiet environment near the facilities.

It is close to shops and restaurants and offers easy access to public transport

Contact us about this property

Retrieving password

Have you lost your password? Fill in the field below and click on send. We will send you an email informing you how to retrieve your login.