Deze website maakt gebruik van Google Analytics. Door te blijven om te bladeren, kunt u ons een cookie ten behoeve van het publiek meetopstelling. ik accepteer Meer informatie gebruiksaanwijzing
Beheer uw account
Contact

Laten wij uw eigendom verhuren

Belgium Sotheby's International Realty stelt uw eigendom voor aan een ruimer aantal kwaliteitsvolle huurders in uw regio en wereldwijd.


Onze medewerkers bieden het hoogst mogelijke niveau van service, discretie en vercommercialisering, en dit ongeacht de grootte van uw woning, haar ligging of haar huurprijs.

Mediacoverage

Aanwezig op alle nationale en internationale media, met meer dan 700 miljoen gedrukte publicaties per jaar, biedt Belgium Sotheby's International Realty echte marketingondersteuning voor de verspreiding van vastgoed.
Meer informatie

Ontmoet het team

Sinds onze eerste opening in New York in 1976, blijft onze prioriteit dezelfde, onze klanten een dienst op maat leveren.

Zoals de kunstvoorwerpen valoriseren wij  eigendommen in de verkoop en verhuur, betreft het nu een appartement van 100 m² of een eigendom van meer dan 1.000 m².
Meer informatie

Wereldwijd netwerk

‘s Werelds leidinggevend prestigieus vastgoednetwerk, Sotheby’s International Realty, is aanwezig in de belangrijkste hoofdsteden ter wereld.
Meer informatie

Concurrenten

Wij bieden exclusieve distributiekanalen. Vergelijk  ons marketingaanbod en onze distributiekanalen om er de voor u meest geschikte uit te selecteren.
Meer informatie

Onze recentste verwezenlijkingen in België

Ons kantoor werkt met enthousiasme, passie en professionnalisme, en dat is de sleutel tot ons succes.

Ontdek de panden die wij onlangs hebben mogen verhuren. Ze zullen u helpen om ons te zeggen waarnaar u op zoek bent.
Meer informatie

Tradities

Meer dan 270 jaar geschiedenis op wereldschaal, die teruggaat tot de oprichting van het veilinghuis Sotheby’s in 1744.
Meer informatie

Evenementen

Wij nemen deel aan alle prestigieuze evenementen in België. Om het genoegen te hebben onze klanten te ontmoeten, en om onze toekomstige klanten te ontmoeten.
Meer informatie
Bent u geïnteresseerd in meer informatie? Laten we een afspraak maken

Ophalen van het wachtwoord

Wachtwoord vergeten? Vul onderstaand veld in en klik op verzenden. Wij sturen u een e-mail met de te nemen stappen om uw inloggegevens op te vragen.