Deze website maakt gebruik van Google Analytics. Door te blijven om te bladeren, kunt u ons een cookie ten behoeve van het publiek meetopstelling. ik accepteer Meer informatie gebruiksaanwijzing
Beheer uw account
Contact

Laat ons uw eigendom verkopen

Belgium Sotheby's International Realty stelt uw pand voor aan een ruimer aantal kwaliteitsvolle kopers uit uw streek en wereldwijd.

Onze medewerkers bieden het hoogst mogelijke niveau van service, discretie en vercommercialisering, en dit ongeacht de grootte van uw woning, haar ligging en haar verkoopprijs.

Media-exposure

Aanwezig op alle nationale en internationale media, met meer dan 700 miljoen gedrukte publicaties per jaar, biedt Belgium Sotheby's International Realty echte marketingondersteuning voor de verspreiding van vastgoed.
Meer informatie

Maak een afspraak met het team

Sinds onze eerste opening in New York in 1976 blijft onze prioriteit dezelfde, onze klanten een service op maat bieden.

Zoals de kunstvoorwerpen, valoriseren wij eigendommen in de verkoop en verhuur, betreft het nu een appartement van 100 m² of een eigendom van meer dan 1.000 m².
Meer informatie

Wereldwijd netwerk

‘s Werelds leidinggevend prestigieus vastgoednetwerk, Sotheby’s International Realty, is aanwezig in de belangrijkste hoofdsteden ter wereld. 
Meer informatie

Concurrenten

Wij bieden exclusieve distributiekanalen. Vergelijk ons marketingaanbod en onze distributiekanalen om er de voor u meest geschikte uit te selecteren.
Meer informatie

Onze recentste verwezenlijkingen in België

Wij vormen voor u het zekerste middel om de bijzondere eigendommen die te koop worden aangeboden, in verband te brengen met hun nieuwe kopers. Vertrouwen, discretie, de kwaliteit van een uniek netwerk vormen onze troeven.  

Bekijk de portefeuille met uitzonderlijke eigendommen die we onlangs hebben mogen verkopen. 
Meer informatie

Tradities

Meer dan 270 jaar geschiedenis op wereldniveau, die teruggaat tot de oprichting van het veilinghuis Sotheby's in Engeland in 1744.
Meer informatie

Evenementen

Wij nemen deel aan alle prestigieuze evenementen in België. Om  onze klanten te mogen ontmoeten, en om onze toekomstige klanten te ontmoeten.
Meer informatie
Bent u geïnteresseerd om hierover meer te weten te komen?  Laten we een afspraak maken

Ophalen van het wachtwoord

Wachtwoord vergeten? Vul onderstaand veld in en klik op verzenden. Wij sturen u een e-mail met de te nemen stappen om uw inloggegevens op te vragen.