Deze website maakt gebruik van Google Analytics. Door te blijven om te bladeren, kunt u ons een cookie ten behoeve van het publiek meetopstelling. ik accepteer Meer informatie gebruiksaanwijzing
Foto 1 op

Elsene I Gulden Vlies

In een internationale bekend wijk, vlakbij de mooiste luxe winkels, in het historische centrum, vlakbij musea en groene ruimtes, penthouse met een oppervlakte van ± 425 m² gelegen op de zesde verdieping van een innovatief project.

Het appartement ingericht door de Nederlandse designer Piet Boon bestaat uit open ruimtelijke recepties, een volledig uitgeruste keuken met hoogwaardige materialen, ruime zalen met grote terrassen van ± 195 m² met een uitzonderlijk uitzicht op de stad en een groene ruimte in de patio. Het slaapgedeelte bestaat uit een Master Bedroom met dressing en badkamer, twee slaapkamers met gedeelde badkamers en een eigen binnenzwembad.

Andere: conciërgeservice, binnentuin, kinderdagverblijf, winkels, ondergrondse privéparkeerplaats, privé binnenzwembad. Nieuw project.

Gulden Vlies wijk is bekend voor zijn winkels en de nabijheid van het stadscentrum en zit vlakbij bioscopen, restaurants en het openbaar vervoer, het ligt op een ideale locatie tussen het stadscentrum en de Louizalaan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bertrand de Moffarts +32 (0) 475 944 508.

Specificaties

Prijs: € 3.950.000
Referentie: 3323789
Oppervlakte (±): 424 m²
Grond (±): 500 m²
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Garage(s) : Ja
Parkings : Ja
Binnenparking : Ja
EPC :
Nieuwbouw
Onroerend goed in aanbouw, tussentijds EPC-rapport is verkrijgbaar op ons kantoor

Video

Wij reiken u de sleutel aan van uw toekomstige woning of van uw gedroomde investering. 
Alle panden die wij beheren, of die wij aanbieden voor de verhuur of verkoop, komen overeen met onze criteria: een uitzonderlijke ligging, feilloze constructie, en met een kwaliteitsvolle afwerking en details die alle verschil maken.

TOISON D'OR

Gulden Vlies wijk is bekend voor zijn winkels en de nabijheid van het stadscentrum en zit vlakbij bioscopen, restaurants en het openbaar vervoer.

Het ligt op een ideale locatie tussen het stadscentrum en de Louizalaan.

Aangeboden door

B. de Moffarts

M +32 475 944 508
bdm@sothebysrealty.be

Brussels Office

T +32 2 640 08 01
brussels@sothebysrealty.be

Neem contact met ons op over dit eigendom

Ophalen van het wachtwoord

Wachtwoord vergeten? Vul onderstaand veld in en klik op verzenden. Wij sturen u een e-mail met de te nemen stappen om uw inloggegevens op te vragen.