Deze website maakt gebruik van Google Analytics. Door te blijven om te bladeren, kunt u ons een cookie ten behoeve van het publiek meetopstelling. ik accepteer Meer informatie gebruiksaanwijzing
Foto 1 op

Ukkel I Kamerdelle

In een bekende wijk van Ukkel in een rustige en groene omgeving, een schitterende duplex/ penthouse op de eerste en tweede verdieping van een nieuw en tijdloos villa-appartementsgebouw.Met een oppervlakte van ± 345 m², beschikt de duplex op de ruime, loftachtige benedenverdieping over een perfect ingerichte keuken (Bulthaup), een homecinema, drie mooie slaapkamers, een badkamer en twee douchekamers. Prachtige tuin met volledige privacy, met een oppervlakte van ± 505 m² en ideaal georiënteerd terras van ± 75 m².Andere: kelder, garage voor twee auto's, domotica, bijzonder mooie en kwalitatief hoogstaande afwerking. Oplevering januari 2016.Het appartement ligt in een uitzonderlijk kalme en groene omgeving op wandelafstand van het Wolvendaelpark en de Koninklijke Sterrenwacht, en nabij het openbaar vervoer en scholen. In de nabijheid van winkels, met gemakkelijke toegang tot de omliggende gemeentes.Energie certificaat in uitvoering.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bertrand de Moffarts op + 32 475 94 45 08.

Specificaties

Prijs: van € 2.500.000 tot € 5.000.000
Referentie: BE305219
Oppervlakte (±): 345 m²
Grond (±): 505 m²
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Parkeerplaatsen: 3
EPC :
Nieuwbouw
Onroerend goed in aanbouw, tussentijds EPC-rapport is verkrijgbaar op ons kantoor

Video

Wij reiken u de sleutel aan van uw toekomstige woning of van uw gedroomde investering. 
Alle panden die wij beheren, of die wij aanbieden voor de verhuur of verkoop, komen overeen met onze criteria: een uitzonderlijke ligging, feilloze constructie, en met een kwaliteitsvolle afwerking en details die alle verschil maken.

KAMERDELLE

De Kamerdellelaan ligt niet ver van het Observatorium of de Sterrenwacht, in een groene en rustige omgeving.


Het biedt eenvoudig toegang tot het openbaar vervoer en de lokale winkels. School in de buurt.

Aangeboden door

B. de Moffarts

M +32 475 944 508
bdm@sothebysrealty.be

Kantoor van Brussel

T +32 2 640 08 01
contact@sothebysrealty.be

Neem contact met ons op over dit eigendom

Ophalen van het wachtwoord

Wachtwoord vergeten? Vul onderstaand veld in en klik op verzenden. Wij sturen u een e-mail met de te nemen stappen om uw inloggegevens op te vragen.