Referentie

4806163

Oppervlakte

± 484 m² ± 5.210 ft²

Slaapkamers

4

Terrein

± 547 m² ± 5.888 ft²

Op een boogscheut van het Sint-Gillisplein, verrassend herenhuis van ± 484 m² gebouwd in 1880 gelegen op een perceel van ± 547 m² op het zuidwesten.

Deze woning baadt in het licht en heeft een totale renovatie ondergaan met behoud van de originele elementen. De inkomhal geplaveid met mozaïeken verwelkomt u en leidt u naar de woonkamer en de bibliotheeklounge onder een prachtige hoogte van gevormde plafonds. Aansluitend vindt u de eetkamer en de open keuken met uitzicht op de tuin. Boven, de hoofdslaapkamer met kleedkamer en en-suite badkamer, twee slaapkamers die een doucheruimte delen, en op de bovenste verdieping een vierde slaapkamer, douchekamer, zolder omgebouwd tot een thuisbioscoop en mezzanine. De uitzonderlijke tuin met een breedte van ± 18 m; en een klein achterhuisje dragen bij aan de charme van het huis.

Het Sint-Gillisplein staat bekend om zijn ligging niet ver van het stadscentrum. Het staat vol met allerlei soorten restaurants, winkels. Gemakkelijke en snelle toegang tot het openbaar vervoer.

Andere: mogelijkheid tot het huren van garage in de buurt, wasruimte, wijnkelder, kelders, regenwatertank.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Corinne Thumelaire op + 32 498 23 79 35.

Andere details

Badkamers

3

EPC

C

kWh/m² per jaar

130