Referentie

4812439

Oppervlakte

± 220 m² ± 2.368 ft²

Slaapkamers

2

Gelegen in het hart van de historische “Tour & Taxis” site, op de top van het Brooklyn gebouw, penthouse van ± 220 m² met aangename terrassen en een panoramisch uitzicht over Brussel. Het appartement profiteert van alle faciliteiten van dit inspirerende en dynamische stedelijke centrum in volle ontwikkeling. Het is een unieke woonomgeving in de stad, gelegen in een rustige, zachte mobiliteitssite, aan de voet van een uitgestrekt groen park.

Dit penthouse bevindt zich op de 12e en bovenste verdieping van dit New York-geïnspireerde gebouw. Het bestaat uit een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een woonkamer die uitgeeft op drie glazen gevels, een volledig uitgeruste keuken en een onafhankelijk bureau (of gastenkamer), allen uitgevend op twee mooie terrassen van in totaal ± 36 m² die uitkijken op de site van Tour & Taxis en de lichtjes van de stad. Het nachtgedeelte biedt twee slaapkamers en suite, elk met een eigen doucheruimte en toilet, een wasruimte en een opslagruimte.

Andere: optionele kelders, huur parking in de kelder met directe toegang tot de appartementen.

Het Kanaal is een originele en atypische wijk op een steenworp afstand van het stadscentrum, dicht bij het openbaar vervoer en alle andere voorzieningen. Het is ook bekend om zijn vele restaurants en zijn buitengewone uitzichten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Philippe Dijkmans op +32 (0) 475 45 77 20.

Andere details

Badkamers

2

Garage

1

EPC

Nieuwe bouw

EPC Code

View code

Kanaal

Het kanaal is een originele en atypische wijk dicht bij het stadscentrum, dicht bij het openbaar vervoer en alle andere voorzieningen. Het staat ook bekend om zijn vele restaurants en zijn verbazingwekkende uitzichten.