Referentie

5380939

Oppervlakte

± 850 m² ± 9.149 ft²

Slaapkamers

14

Terrein

± 87.810 m² ± 945.178 ft²

In het hart van de Condroz, vindt men op een domein van meer dan 8,7 ha een deze priorij met een woonoppervlakte van ± 850 m². De priorij werd met respect voor haar geschiedenis ingericht.

Via de patio die uitgeeft op de tuin, krijgt men toegang tot het historisch woonhuis. De lichte inkomhal verschaft toegang tot een jachtkamer, statige salonruimte met aangrenzende eetkamer en de authentiek ingerichte keuken. Het gelijkvloers behelst ook een gastentoilet en toegang tot de wijnkelder en kelders. Via de robuuste trappenhal komt men op de tussenverdieping waar zich een bureauruimte met gewelfd plafond bevindt. De 1e verdieping omvat de master slaapkamer met ensuite badkamer, evenals 3 bijkomende slaapkamers en een badkamer. Op de 2e verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en een badkamer. Aan de andere kant van de patio ligt het bijgebouw met atelier, garages en rustieke feestzaal en suite-slaapkamer met aparte ingang. De patio grenst aan het zwembad en poolhouse, met buitenkeuken. In de tuin bevinden zich het tennisterrein, moestuin, paardenboxen, -weides en piste, evenals de conciërgewoning.

Aanvullend: dit is een verkoop van aandelen. De prijs voor de aandelen is te bepalen obv de boekhouding, rekening houdende met de waardebepaling van het vastgoed.

Het historische dorpje Seny ligt in een makkelijk te bereiken, maar vooral zeer rustige omgeving.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sophie Maas op +32 476 587 500.

Andere details

Badkamers

5

Garages

2

Luik

Het is aangenaam leven in de vurige stad, die haar zeer dicht verkeerswegennet dichtbij van alles maakt. Tussen de sporen uit het verleden bevinden zich er spektakelzalen, buurtwinkels en mooi onderhouden parken.

Condroz

De Condroz is een landelijke streek tussen Samber en Maas, gekend voor haar gastronomie, historische dorpen en glooiende landschappen. De hoofdplaats van de Condroz is het stadje Ciney, gelegen in de provincie Namen.