Hier is één van onze succesvol verhuurde eigendommen.

Gelegen tussen Berchem Station en het Groen Kwartier vinden we dit gerenoveerd, gemeubeld duplex appartement met een bewoonbare oppervlakte van ± 130 m² met balkon.

De duplex is gelegen op de eerste verdieping en bestaat uit een ruime leefruimte met terras die aansluit op de volledig ingerichte leefkeuken met kookeiland. Het appartement beschikt over drie slaapkamers, twee langs de voorzijde en één langs de achterzijde. De twee slaapkamers aan de voorzijde delen een badkamer die voorzien is van inloopdouche en lavabo. De laatste kamer beschikt over een eigen badkamer die wederom voorzien is van inloopdouche en lavabo.

Aanvullend: Het appartement is volledig bemeubeld, en beschikt over een berging die voorzien is van wasmachine en droogkast. Er zijn geen maandelijkse gemeenschappelijke kosten.

Berchem is een residentiële wijk met prachtige gevels van beroemde architecten, net buiten de historische binnenstad ter hoogte van de Antwerp Expo. Gelegen op 2 minuten wandelen van Berchem-station.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maxime Van Der Putten op +32 (0) 470 449 675.

Details eigendom

Badkamers

2

EPC

C

kWh/m² per jaar

226

EPC Code

View code

Berchem

Residentiële wijk met prachtige gevels van beroemde architecten, net buiten de historische binnenstad ter hoogte van de Antwerp Expo. Gemakkelijk bereikbaar via de A12 en nabij het treinstation Antwerpen-Zuid.