Referentie

4535375

Slaapkamers

2

Woonruimte

± 228 m² ± 2.454 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

Gelegen in Brasschaat, op wandelafstand van het dorp, toch rustig gelegen, kleinschalig en luxueus appartementsgebouw met slechts 8 appartementen omringd door een schitterende, omheinde tuin. Ruim penthouse appartement met ± 228m² bewoonbare oppervlakte, een zonnig terras en een gesloten dubbele staanplaats (box) onder het gebouw.

Deze penthouse omvat een entree met ingemaakte kasten en gastentoilet, een royale en zonnige woonkamer met open haard en toegang tot het terras, een eethoek, een bureel-hoek, een royale en volledig geïnstalleerde keuken met dubbele koelkast en vriezer, een combi-oven, vaatwasmachine en inductieplaat, een wasplaats, een master suite met slaapkamer, dressing en ensuite badkamer, een tweede slaapkamer met ensuite badkamer.

Aanvullend: De kwaliteit van afwerking is zeer hoogstaand. Bijzonder veel ingemaakte kasten, voorzien van alarm, airconditioning, wasmachine, droger en het is gestoffeerd. Gemeenschappelijke kosten €450,-/maand (voor o.a. onderhoud gemeenschappelijke delen, lift, en onderhoud van de tuin) zitten omvat in de huurprijs.

Uitstekende bereikbaarheid t.o.v. uitvalswegen en de snelweg. Op wandelstand van het centrum.

Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met ons kantoor op +32 (0) 3 647 30 72.

Andere details

Badkamers

2

Garage

1

Parkings indoor

2

Parkings outdoor

2

EPC

B

kWh/m² per jaar

159

EPC Code

View code

Brasschaat

Ten noorden van Antwerpen, centraal gelegen waar kinderen gemakkelijk met de fiets naar diverse (zowel lokale als internationale) scholen kunnen. Residentiële en groene wijken, dicht bij diverse sport- en culturele faciliteiten.