Hier is één van onze succesvol verkochte eigendommen.

Gelegen in het historische stadscentrum van Antwerpen nabij het pittoreske Hendrik Conscienceplein en de Academie, trendy penthouse-duplex met een bewoonbare oppervlakte van ± 240 m² en een dakterras van ± 36 m².

De lift komt rechtstreeks in het appartement uit die bestaat uit een inkomhal met gastentoilet en vestiaire, ruime leefruimte met hoge plafonds met rechtstreekse toegang tot het Zuid-Oost geörienteerde terras. Verder biedt deze verdieping plaats voor een tweede leefruimte, met toegang tot het tweede terras, voorzien van een gashaard, ingemaakte kasten, berging en ruime volledig geïnstalleerde open keuken die tevens toegang biedt tot het terras vooraan. De mastersuite voorzien van een ruime ensuite badkamer met ligbad, dubbele inloopdouche en dubbel lavabomeubel bevindt zich ook op deze verdieping. De bovenverdieping biedt plaats voor een bergruimte, twee slaapkamers en een badkamer voorzien van een inloopdouche.

Aanvullend: Dubbele garagebox en een autostaanplaats mee aan te kopen aan €105.000,00. 

Antwerpen heeft een rijke cultuur en geschiedenis met historische gebouwen, parken en antiekwinkels. De stad biedt eveneens vele winkelstraten, restaurants en café’s en is het gemakkelijk toegankelijk dankzij het openbaar vervoer.

Voor aanvullende informatie, gelieve contact op te nemen met Matthias Vertommen op +32 (0) 470 818 722.​

Details eigendom

Badkamers

2

Garages

3

EPC

B

kWh/m² per jaar

113

EPC Code

View code

Antwerpen Centrum

Antwerpen heeft een rijke cultuur en geschiedenis waar de vele historische gebouwen, parken, antiekwinkels over kunnen getuigen. De stad biedt eveneens vele winkelstraten, restaurants en café's en is het gemakkelijk toegangleijk dankzij het openbaar vervoer.