Referentie

3643879

Slaapkamers

2

Woonruimte

± 125 m² ± 1.345 ft²

Beschikbaarheid

mits inachtneming huurders

Gelegen in de wijk Zurenborg, op de eerste verdieping van een historisch gebouw door architect F. Van Rompaey, gerenoveerd authentiek zonnig appartement van ± 125 m² met een groot gedeeld dakterras met uitzicht op de stad.

Het appartement bestaat uit een inkomhal met een gastentoilet in de gang, een ruime lichtrijke woon- en eetkamer, een volledig uitgeruste keuken en twee slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft een aparte douchekamer en een dressing en de tweede kamer heeft een badkamer met een wasruimte.

Andere: Het gebouw biedt een gemeenschappelijke wellness ruimte (sauna en fitness) en een groot dakterras met uitzicht op de stad Antwerpen.

Zurenborg is één van de mooiste en aangenaamste buurten van Antwerpen met rustige elegante straten en levendige pleinen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het kantoor op +32 (0) 3 647 30 72.

Andere details

Badkamers

2

EPC

C

kWh/m² per jaar

225

EPC Code

View code

Zurenborg

Zurenborg is één van de mooiste en aangenaamste buurten van Antwerpen met rustige elegante straten, Art Nouveau gevels, levendige pleinen en de bekende Coges-Osylei van de 19e eeuw. Op de verschillende pleinen bevinden zich tal van cafés en restaurants