Referentie

3777810

Woonruimte

± 471 m² ± 5.070 ft²

Slaapkamers

3

Terrein

± 65 m² ± 700 ft²

Gelegen in het centrum van Antwerpen, moderne duplex van ± 470 m² met zwembad en twee parkeerplaatsen en een garagebox.

Deze duplex is gelegen op de zesde verdieping en wordt bereikt via de lift. Een aparte ingang leidt naar een thuiskantoor met vergaderzaal, een kitchenette en een toilet. Deze ruimte kan eveneens gebruikt worden als hobbyruimte, een fitness, of zelfs een aparte studio voor inwonend personeel. De andere ingang geeft toegang tot het privé-gedeelte met inkomhal en vestiaire en drie volwaardige slaapkamers met gedeelde badkamer. Een natuurstenen wenteltrap leidt naar de zevende verdieping waar de ruimtes baden in het licht. Rond de patio bevinden zich een bibliotheek, een eetkeuken, een tv-kamer en master bedroom met badkamer. Een trap die vertrekt vanuit de wasplaats komt uit op het ruime dakterras met zwembad. Aan de voor-en achterzijde van het gebouw bevinden zich eveneens ruime terrassen die het buitengevoel nog vergroten.

Het eigendom is zeer centraal gelegen, niet ver van restaurants, musea, de jachthaven en het levendige winkelcentrum. De snelweg E19 bereikt u in circa 15 minuten.

Voor bijkomende informatie kunt u zich wenden tot ​Talia Werner op +32 (0) 488 255 255.​

Andere details

Badkamers

2

Garage

1

EPC

B

kWh/m² per jaar

130

Kg co²/m²/jaar

9901

EPC Code

View code

Antwerpen Centrum

Antwerpen heeft een rijke cultuur en geschiedenis waar de vele historische gebouwen, parken, antiekwinkels over kunnen getuigen. De stad biedt eveneens vele winkelstraten, restaurants en café's en is het gemakkelijk toegangleijk dankzij het openbaar vervoer.