Referentie

4337998

Woonruimte

± 442 m² ± 4.758 ft²

Slaapkamers

4

Terrein

± 442 m² ± 4.758 ft²

Herenwoning in beaux-artsstijl ontworpen door architecten Alfred Portielje en Jan De Braey in 1926 met behoud van allerlei unieke originele elementen, het geheel maakt deel uit van Résidence Sans Souci. De woning biedt een bewoonbare oppervlakte van ± 442 m² en twee terrassen met een totale oppervlakte van ± 197 m².

De woning bestaat uit een in marmer afgewerkte hoge inkomhal met massieve houten trap die toegang biedt tot de eerste verdieping bestaande uit een leefruimte op visgraatparket met lichtinval over de volledige gevelbreedte, eetruimte, volledig geïnstalleerde keuken, bibliotheek/televisieruimte en terras. Het zuidoostelijk gerichte terras op de eerste verdieping van ±120 m² is rechtstreeks toegankelijk via de keuken, privacy gegarandeerd door de Marokkaanse tent. De tweede verdieping omvat de master bedroom met badkamer en dressing, een tweede slaapkamer met ensuite badkamer die toegang geeft tot het zonneterras van ±75 m². De derde verdieping is ingericht als bureauruimte/slaapkamer en derde badkamer, de afgewerkte zolderruimte kan fungeren als vierde slaapkamer.

Aanvullend: kelderverdieping met wijnkelder en een autostaanplaats op de afgesloten privé parking achteraan het gebouw.

Deze unieke woning bevindt zich in de nabijheid van het harmoniepark, het openbaar vervoer, diverse scholen en ligt op slechts een 5-tal min. rijafstand naar de ring van Antwerpen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Matthias Vertommen op +32 470 818 722.

Andere details

Badkamers

3

EPC

C

kWh/m² per jaar

241

EPC Code

View code

Antwerpen Centrum

Antwerpen heeft een rijke cultuur en geschiedenis waar de vele historische gebouwen, parken, antiekwinkels over kunnen getuigen. De stad biedt eveneens vele winkelstraten, restaurants en café's en is het gemakkelijk toegangleijk dankzij het openbaar vervoer.