Referentie

4013967

Slaapkamer

1

Woonruimte

± 95 m² ± 1.023 ft²

Gemeubileerd

Gemeubileerd

Beschikbaarheid

onmiddellijk

Gelegen in het centrum van Antwerpen, gemeubeld appartement met een bewoonbare oppervlakte van ± 95 m² en een ruim en zonnig terras van ± 12 m².

Het appartement is gelegen op de vierde verdieping en bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, een ruime leefruimte die aansluit op de volledig ingerichte leefkeuken met kookeiland, een bijkeuken met wasmachine en droogkast, een slaapkamer met ingebouwde kasten die aansluit op de moderne badkamer met inloopdouche en een zonnig terras.

Aanvullend: Het appartement is voorzien van een lift en een veiligheidsdeur en is volledig bemeubeld. De gemeenschappelijke kosten bedragen € 70,- /maand.

Antwerpen heeft een rijke cultuur en geschiedenis waar de vele historische gebouwen, parken, antiekwinkels over kunnen getuigen. De stad biedt eveneens vele winkelstraten, restaurants en café’s en is het gemakkelijk toegankelijk dankzij het openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op +32 (0) 3 647 30 72.

Andere details

Badkamer

1

EPC

B

Antwerpen Centrum

Antwerpen heeft een rijke cultuur en geschiedenis waar de vele historische gebouwen, parken, antiekwinkels over kunnen getuigen. De stad biedt eveneens vele winkelstraten, restaurants en café's en is het gemakkelijk toegangleijk dankzij het openbaar vervoer.