Referentie

4410691

Woonruimte

± 1.350 m² ± 14.531 ft²

Slaapkamers

5

Terrein

± 150.000 m² ± 1.614.585 ft²

Een lange oprijlaan in een bosrijke omgeving, leidt u naar het domein van ± 15 ha met een parktuin en vijver bestaande uit een grote gezinswoning en een 2de woning, beide ontworpen door Architect Rombouts.

De gezinswoning heeft een bewoonbare oppervlakte van ± 1350 m². Via de grote inkomhal heeft men toegang tot de leefruimtes waaronder een ruim salon met open haard en een kleiner salon of bibliotheek met aparte kitchenette. In de andere vleugel bevindt zich de keuken met toegang tot het terras, een bijkeuken, speelruimte en garage. Alle ruimtes genieten van een prachtig zicht op de grote vijver achteraan het huis. Op de 1ste verdieping heeft men een grote overloop, een master bedroom met ensuite dressing en badkamer, een bureau en nog 2 ruime slaapkamers met elk een badkamer en dressing. Via een vaste trap komt men op de 2de verdieping die volledig ingericht kan worden als polyvalente ruimte of extra slaapkamers. Het souterrain omvat een wijnkelder, een voorraadkelder en een polyvalente ruimte met groot raam naar terras met het zwembad. De tweede woning bestaat uit een living, keuken, 2 slaapkamers en een badkamer en dressing.

Aanvullend: Garages voor het stallen van 8 wagens, ideaal voor een auto-verzamelaar, verwarmd buitenzwembad, tennisveld, alarm- en veiligheidssysteem.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Veerle Viérin op +32 (0) 474 76 11 87.

Andere details

Badkamers

3

Garage

1

EPC

B

kWh/m² per jaar

198

EPC Code

View code