Hier is één van onze succesvol verkochte eigendommen.

Centraal gelegen, modernistische villa met binnenzwembad en een bewoonbare opp. van ca. 485 m², naar de hand van architect Léon Stynen en Paul De Meyer, op een perceel van ca. 7.000 m². Dit op te frissen eigendom, grenzend aan het Peerdsbos, biedt omwille van zijn locatie, uitstekende mogelijkheden voor de combinatie wonen en werken.

Het gelijkvloers omvat de entreehal met vestiaire, woonkamer met open haard en vide, een eetkamer, ruime woonkeuken met toegang tot het binnenzwembad, een bijkeuken, en een inpandige garage voor twee auto’s. De eerste verdieping omvat het bureau op de vide met zicht op de tuin en een nachthal met ingemaakte kasten die uitkomen op de master suite met balkon en slaapkamer met en suite de ingerichte badkamer, een tweede ruime slaapkamer met badkamer. De tweede verdieping omvat een badkamer, bergingen en een multifunctionele ruimte die voorzien was voor twee slaapkamers maar thans één grote ruimte is.

Aanvullend: Zuidgericht terras. Prachtig bomenbestand, waterput, carport voor twee auto’s, een inpandige garage voor twee auto’s, en parkeerplaats op eigen terrein voor vier auto’s.

Deze woning ligt voor het dorp van Brasschaat met een uitstekende verbinding richting snelweg E19. Het openbaar vervoer, winkels, sportgelegenheden en restaurants nabij.
De tuin grenst aan het Peerdsbos met een direct poortje tot het paardenpad.

Foto’s ©Hans Roels
Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met Matthias Vertommen op +32 (0)470 81 87 22.

Details eigendom

Badkamers

3

Garages

2

EPC

E

kWh/m² per jaar

494

EPC Code

View code

Brasschaat

Ten noorden van Antwerpen, centraal gelegen waar kinderen gemakkelijk met de fiets naar diverse (zowel lokale als internationale) scholen kunnen. Residentiële en groene wijken, dicht bij diverse sport- en culturele faciliteiten.