Prijs

Prijs op anvraag

Referentie

3323884

Woonruimte

± 1.044 m² ± 11.238 ft²

Slaapkamers

5

Terrein

± 37.166 m² ± 400.051 ft²

Schitterend landhuis gelegen in de meest exclusieve buurt van Brasschaat in een oase van rust en toch op fietsafstand van het centrum. Het landhuis met signatuur Axel Vervoordt, biedt een woonoppervlakte van ± 1.040 m². Het omliggende park ( ± 3,7 ha), ontworpen door J. Wirtz, met 4 grote waterpartijen en een gevarieerd palet van vegetatie en oude bomen.

Een centrale hal entree biedt een imposante salon-bibliotheek, een ruime eetkamer, een gezellige keuken met toegang tot de family room en klein bureau, met prachtig zicht op de tuin. De oranjerie geeft toegang tot het binnenzwembad in Aziatische stijl. Op de eerste verdieping is een master-bedroom met balkon, een dressing en badkamer en een biljartruimte, een slaapkamer met en suite badkamer en een volwaardig appartement met aparte toegang. De tweede verdieping biedt nog 2 slaapkamers met elk en suite een badkamer, voorts nog een royale ontspanningsruimte onder de nok.

Aanvullend : Binnenzwembad met hammam, tennis ‘brique-pilée’ met charmant paviljoen, rozentuin, lift met acajou-hout, vloeren van zeldzaam marmer, wijnkelder, bijkeuken, inpandige garage voor 3 wagens, 15 parkeerplaatsen en een royaal tuinhuis.

Het domein is in een schitterende en veilige omgeving gelegen en biedt zeer goede mogelijkheden voor paardrijden en wandelen in een uitgestrekt natuurgebied.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Henriëtte Siersema op +32 (0) 475 39 86 88.

Andere details

Badkamers

5

Garage

1

EPC

C

kWh/m² per jaar

228

Kg co²/m²/jaar

47

EPC Code

View code

Brasschaat

Ten noorden van Antwerpen, centraal gelegen waar kinderen gemakkelijk met de fiets naar diverse (zowel lokale als internationale) scholen kunnen. Residentiële en groene wijken, dicht bij diverse sport- en culturele faciliteiten.