Referentie

4455760

Woonruimte

± 210 m² ± 2.260 ft²

Slaapkamers

3

Terrein

± 210 m² ± 2.260 ft²

Gelegen in het historisch centrum van Antwerpen, volledig gerenoveerd authentieke duplex op de derde en vierde verdieping van ± 210 m² in een eclectisch gebouw uit 1904 met uitzicht op de kathedraal en het stadhuis.

De zuid-gerichte duplex penthouse werd in 2011 volledig gerenoveerd met behoud van het originele 15de Eeuwse gebinte. Het appartement bestaat uit twee leefruimtes met zicht op de Grote Markt, stadhuis en kathedraal, een geïnstalleerde keuken met Gaggenau-toestellen, leesruimte aan het zuidwest georiënteerde terras, twee slaapkamers met ensuite-badkamers, kinderkamer/dressing en vestiaire.

Aanvullend: Centraal stofzuigsysteem. Inkom langs zowel de Grote Markt als de Oude Beurs waar er de mogelijkheid is tot het aankopen van 2 autostaanplaatsen aan €40.000/stuk. Tevens kan er een gelijkvloerse polyvalente ruimte mee aangekocht worden die dienst kan doen als bureau/commerciële ruimte, ideaal voor een vrij beroep.

Antwerpen heeft een rijke cultuur en geschiedenis waar de vele historische gebouwen, parken, antiekwinkels over kunnen getuigen. De stad biedt eveneens vele winkelstraten, scholen, restaurants en café’s. Gemakkelijk toegankelijk dankzij het openbaar vervoer en de diverse uitvalswegen naar de snelweg.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Matthias Vertommen op +32 (0) 470 81 87 22.

Andere details

Badkamers

2

Garages

2

EPC

B

kWh/m² per jaar

162