Referentie

3323825

Woonruimte

± 1.130 m² ± 12.163 ft²

Slaapkamers

5

Terrein

± 9.312 m² ± 100.233 ft²

Met zicht op de Royal Antwerp Golf Club, zonnige moderne villa met ± 1.130 m² bewoonbare oppervlakte op een terrein van ± 9.300 m².

Zuid-West gelegen terrassen met buitenzwembad en poolhouse kijken uit op de aangelegde tuin. De villa combineert business en privacy door de entree met wachtruimte, bureel en meeting room waarna de doorgang toegang verleent aan de privé. Hier bevindt zich de living met open haard, eetkamer met zicht op de Koivijver, volledig geïnstalleerde keuken met ontbijthoek, televisiekamer, garage voor 4 wagens en zij-inkom naar het terras, wasplaats en bijkeuken. De eerste verdieping biedt een master suite met open haard en balkon, dressing en marmeren badkamer, luxueuze fitness ruimte met sauna, hamman en douche. Voorts nog twee suites met gedeelde marmeren badkamer, slaapkamer met badkamer, aparte studio met leefruimte, slaapkamer en badkamer. De kelderverdieping, ontworpen voor dagelijks gebruik met hoge plafonds omvat een wijnkamer, ruimte voor home-cinema en relax ruimte met open haard.

Andere: hoge afwerkingsgraad en uitgebreide technische snufjes. Uitzonderlijk lage EPC van 61Kwh. Verkoop onder registratietarief.

Dit eigendom is gelegen in Kapellenbos, uitermate geschikt voor wandelen, fietsen en paardrijden. Winkels en scholen op 5 minuten rijden en de snelweg is bereikbaar binnen ca 15 minuten.

Voor bijkomende informatie kunt u zich wenden tot Henriëtte Siersema op +32 (0) 475 39 86 88.

Andere details

Badkamers

5

Garage

1

EPC

A

kWh/m² per jaar

61

EPC Code

View code

Kapellen

Gelegen op de weg naar het bedevaartsoord Santiago de Compostella, geniet Kapellen van een schitterende omgeving voor natuuractiviteiten zoals paardrijden, fietsen en wandelen in de natuur. Winkels en scholen liggen zich 5 minuten rijden en het bevindt zich nabij belangrijke toegangswegen naar Antwerpen, Brussel en Nederland.