Referentie

4155000

Woonruimte

± 1.150 m² ± 12.378 ft²

Slaapkamers

4

Terrein

± 9.540 m² ± 102.688 ft²

In een residientiële omgeving gelegen, recente en klassevolle woning met poolhouse, buitenzwembad en inpandige garage voor zes wagens. De woning omvat een bewb. opp. van ± 1.150m² op een perceel van ± 9.500m² met vrij uitzicht op de maïsvelden en de bossen.

De entreehal biedt dieptezicht naar het overdekt terras en de tuin, royale woonkamer met open haard en zithoek, bibliotheek met ingemaakte kasten en gashaard, zeer ruime woonkeuken met kookeiland, gashaard, een garage voor zes wagens. De eerste verdieping omvat een ruime nachthal, mastersuite met slaapkamer en balkon, dressing en volledig ingerichte badkamer, tweede suite met badkamer en dressing, derde suite met slaapkamer en balkon, badkamer en een dressing. De tweede verdieping omvat een fitness, een gastenverblijf met ingerichte badkamer en een bergkamer. De kelderverdieping omvat een cinemaroom, wasplaats, wellness uitgerust met jacuzzi, stoomsauna en een droge sauna, een volledig ingerichte partyruimte met sfeervolle wijnkelder voor winetasting. Het buitenzwembad wordt geflankeerd door de poolhouse met badkamer en terras.

Aanvullend: Personenlift en autolift. Hoogwaardige materialen.

Dichtbij de Nederlandse grens, tussen Antwerpen en de luchthaven van Eindhoven is Oud-Turnhout een groene en residentiële omgeving, nabij scholen, goede restaurants en gemakkelijk bereikbaar door verschillende toegangswegen.

Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met Henriëtte Siersema op +32 (0) 475 39 86 88.

Andere details

Badkamers

5

Garage

1

EPC Code

View code

Turnhout

Dicht bij de Nederlandse grens en de luchthaven van Eindhoven. Turnhout is gelegen in een zeer groene en residentiële omgeving, nabij scholen, diverse goede restaurants en gemakkelijk bereikbaar door verschillende toegangswegen.