Referentie

3947822

Woonruimte

± 250 m² ± 2.691 ft²

Slaapkamers

6

Terrein

± 5.136 m² ± 55.283 ft²

In de onmiddellijke nabijheid van het Zoniënwoud, tussen de Golf van Ravenstein en het Park van Tervuren, prachtig familiebezit met een bewoonbare oppervlakte van ± 250 m² op een bosrijk terrein van ± 51 a 36 ca.

Met mooi open zicht en zonder “vis-à-vis”, bestaat deze laatste uit een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, mooie recepties met open haard, een eetkamer, een keuken met bijkeuken evenals een ‘kantoor en een dienstslaapkamer met een doucheruimte. De eerste verdieping bestaat uit een nachthal met vijf slaapkamers, een onafhankelijke badkamer en doucheruimte en een kantoor.

Andere: zwembad, tennisbaan, kelders, wasruimte, een speelkamer en een garderobe met toegang tot de tuin. Mogelijkheid om het land in twee percelen te verdelen.

In het hart van de wijk Béchet, in een uitzonderlijke groene omgeving. Op een steenworp van gerenommeerde internationaal scholen, als ook van restaurants en openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bertrand de Moffarts op +32 (0) 475 944 508.

Andere details

Badkamers

3

Garage

1

Parking outdoor

1

EPC

D

kWh/m² per jaar

361

EPC Code

View code

Kraainem

Kraainem biedt een groene omgeving, dicht bij de Europese Wijk, de NATO, en talrijke andere faciliteiten (winkels, openbaar vervoer, snelle toegang tot de autosnelwegen en tot de luchthaven).