Hier is één van onze succesvol verhuurde eigendommen.

Gelegen in de rustige wijk van de voormalige Sint-Genesius-Rode golf, mooie eigentijdse villa met een bewoonbare oppervlakte van ± 200 m² op een ideaal zuidgericht perceel van + 30 are. Aan de rand van het Zoniënwoud, van Brussel maar ook van Waterloo en haar winkelmogelijkheden geniet de wijk van een bijzonder gemakkelijke toegankelijkheid.

Deze gelijkvloerse en gemeubelde woning is klassiek en gezellig samengesteld met een ingangshal, een gastentoilet, een bureau en de leefruimtes, die allemaal toegang tot buiten geven: een zitkamer met open haard, een eetkamer en een aparte keuken. De nachthal bedient 5 slaapkamers, die elk met een opbergruimte/kleerkasten voorzien is, en 2 badkamers. Het huis biedt privacy, een handige parking en een mooi bebost terrein.

Andere: HUUROVEREENKOMST VAN KORTE DUUR, onmiddellijk beschikbaar, gerenoveerde ramen, carport, binnengarage, kelder en werkplaats, wasruimte, technische ruimte, gasverwarming.

De Grote Hut is een deel van de gemeente Sint-Genesius-Rode, verkaveld tot luxueuze woonwijken.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met ons kantoor op +32 (0) 2 898 09 40.

Details eigendom

Badkamers

3

Garage

1

EPC

C

kWh/m² per jaar

213

Kg co²/m²/jaar

9603

EPC Code

View code

Voormalige Golf van Rode

De voormalige Golf van Rode is gelegen aan de rand van het Zoniënwoud, dicht bij hippische centra, scholen en tennisclubs. Het biedt een groene en rustige omgeving.