Referentie

4255044

Woonruimte

± 211 m² ± 2.278 ft²

Slaapkamers

3

Terrein

± 1.211 m² ± 13.035 ft²

Architecteneigendom bestaande uit 4 eenheden waarvan deze duplex met een oppervlakte van ± 211,6 m² op een privé terrein van ± 12 ares 11. Gelegen langs het Meer van Genval geniet deze woning van een uitzonderlijke omgeving. Er blijven nog maar 2 duplexen op 4 te koop.

De duplex in loftstijl (B) biedt een ruime zitkamer van ± 70 m² die op de keukenruimte opent; beide zijn naar de tuin en naar het houten terras gericht. Dit gelijkvloers beschikt eveneens over een slaapkamer met badkamer; op het bovenverdiep leidt een trap naar twee slaapkamers met eigen badkamer.

Andere: garage voor 1 auto, 2 parkeerplaatsen, kelder, verwarming op stookolie, alarm, videofoon, gepantserde deur, elektrische poort. Verkoop onder het BTW-stelsel. Volledig dossier en plannen beschikbaar op kantoor.

Het Meer van Genval is een belangrijke trekpleister. Rondom het meer liggen enkele bouwwerken uit de Belle époque, waaronder het vijfsterrenhotel Château du Lac. Het meer herbergt onder meer een yacht club.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met V. Mille op +32 477 27 72 50.

Andere details

Badkamers

3

Garage

1

EPC

B

kWh/m² per jaar

139

Kg co²/m²/jaar

28

EPC Code

View code

Genval

Het Meer van Genval is een belangrijke trekpleister. Rondom het meer liggen enkele bouwwerken uit de Belle époque, waaronder het vijfsterrenhotel Château du Lac Het meer herbergt onder meer een yacht club.