Referentie

4204250

Woonruimte

± 660 m² ± 7.104 ft²

Slaapkamers

4

Terrein

± 5.857 m² ± 63.044 ft²

In het privé-domein van Bercuit, karaktervolle villa van 1976, ontworpen door de avant-gardistische architect Henri Montois, met een oppervlakte van ± 660 m² op een terrein van ± 58 are.

Bij binnenkomst ontdekt u een architectuur gebaseerd op zuivere lijnen, volumes en natuurlijke en fijne materialen met als leidraad de evenwichtige vereniging tussen het huis, de natuur en het licht. De nadruk van de villa ligt, door de erkers, op het open zicht op de natuur, en ze plaatsen hier en daar de vertrekken in natuurlijk licht, dat de ruimte vormgeeft. Deze ware oase van rust biedt: 2 patio’s, een zomer en een winter lounge, een eetkamer, een authentieke Boffi keuken, een master suite met dressing en badkamer, drie slaapkamers en twee badkamers, een bureau, een leeskamer en een binnenzwembad. Een functiewoning van ± 64 m² en drie garages maken het geheel compleet.

Andere: materialen van hoge kwaliteit zoals koper, ruwe beton, hout, bakstenen, travertijn; zuidwestelijke oriëntatie; verwarming op stookolie.

De Bercuit is een privé residentieel domein op + 30 km van Brussel en de luchthaven van Zaventem. Met een oppervlakte van ± 110 hectare, brengt het domein luxe eigendommen samen te midden van een golfbaan.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Olivier Paquet op +32 (0) 475 69 27 22.

Andere details

Badkamers

3

Garage

1

EPC

G

kWh/m² per jaar

985

Kg co²/m²/jaar

244

EPC Code

View code

Grez-Doiceau

Residentieel enmet een groen environement, de gemeente Grez Doiceau biedt vele wandelingen. Het biedt een familiale omgeving en ligt niet ver van de hoofdwegen.