Referentie

4499621

Slaapkamer

1

Woonruimte

± 78 m² ± 840 ft²

Gemeubileerd

Gemeubileerd

Beschikbaarheid

onmiddellijk

Ideaal gelegen in het hart van het historische centrum van Brussel, dicht bij de Grote Markt en zijn restaurants en openbaar vervoer, is het appartement gevestigd in een gebouw uit de 18e eeuw en volledig gerenoveerd in 2019.

Met een oppervlakte van ± 78 m², bevindt het appartement zich op de 1e verdieping, het biedt een comfortabel ingerichte woonkamer, een eetkamer, een volledig uitgeruste Amerikaanse keuken. Aan de nachtzijde, een slaapkamer aan de achterkant van het gebouw, rustig met een doucheruimte en een prachtig terras op het zuidoosten. Het hele appartement is smaakvol en verfijnd ingericht.

Andere: wasruimte met wasmachine en droger, verlichtingsarmaturen, lift.

De Grote Markt met zijn prachtige oude gebouwen trekt mensen aan van alle nationaliteiten. Dit authentiek plein is omgeven door restaurants van verschillende allures, verschillende markten en winkels. De perfecte plek om te vertoeven in het Brusselse stadsleven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mélody Bingoni op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamer

1

kWh/m² per jaar

Kg co²/m²/jaar

31

EPC Code

View code

Grote Markt

De Grote Markt met zijn prachtige oude gebouwen trekt mensen aan van alle nationaliteiten. Dit authentieke plein is omgeven door restaurants van verschillende allures, verschillende markten en winkels. De perfecte plek om te vertoeven in het Brusselse stadsleven.