Referentie

4499618

Slaapkamer

1

Woonruimte

± 92 m² ± 990 ft²

Gemeubileerd

Gemeubileerd

Beschikbaarheid

onmiddellijk

Ideaal gelegen in het hart van het historische centrum van Brussel, dicht bij de Grote Markt en zijn vele restaurants en openbaar vervoer, appartement gelegen in een gebouw uit de 18e eeuw en volledig gerenoveerd in 2019.

Het appartement van ± 101 m² bevindt zich op de derde en laatste verdieping met lift en biedt een open woon- en eetkamer, een volledig uitgeruste Amerikaanse keuken. Aan de nachtzijde, een rustige kamer aan de achterkant met een doucheruimte. Het hele appartement is ingericht met elegantie en verfijning.

Andere: wasruimte met wasmachines en droger, verlichtingsarmaturen,  lift.

De Grote Markt met zijn prachtige oude gebouwen trekt mensen aan van alle nationaliteiten. Dit authentiek plein is omgeven door restaurants van verschillende allures, verschillende markten en winkels. De perfecte plek om te vertoeven in het Brusselse stadsleven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mélody Bingoni op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamer

1

EPC

G

kWh/m² per jaar

800

Kg co²/m²/jaar

161

EPC Code

View code

Grote Markt

De Grote Markt met zijn prachtige oude gebouwen trekt mensen aan van alle nationaliteiten. Dit authentieke plein is omgeven door restaurants van verschillende allures, verschillende markten en winkels. De perfecte plek om te vertoeven in het Brusselse stadsleven.