Referentie

4396147

Woonruimte

± 962 m² ± 10.355 ft²

Slaapkamers

8

Terrein

± 3.542 m² ± 38.126 ft²

In de onmiddellijke nabijheid van het Zoniënwoud, tussen de Koninklijke Golf Club Ravenstein en het Park van Tervuren, familie-eigendom van het type ‘begijnhof’ ontworpen in 1971 door de architect Marcel Callié met een woonoppervlakte van ± 1.000 m² en gelegen op een bebost terrein van ± 35 are.

Buiten het zicht omwille van zijn dominante ligging op de achtergrond bestaat het hoofdgebouw uit een ingangshal die de ontvangstruimten bedient: een ruime zitkamer, een bureau, een aparte eetkamer, een keuken met een achterkeuken en een wellness ruimte die tot het buitenzwembad toegang geeft. Het geheel wordt door een afzonderlijk appartement met privé-toegang alsook een onafhankelijke conciërgerie met een oppervlakte van ± 120 m² gecompleteerd.

Andere: mogelijkheid om een extra bouwgrond van ± 22 are te kopen, garages, kelders, lift, alarmsysteem, talrijke buitenparkeerplaatsen.

In een uitzonderlijke groene omgeving in het hart van de Béchet wijk en dichtbij internationaal erkende scholen, ligt het eigendom eveneens niet ver van restaurants en van openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bertrand de Moffarts op +32 (0) 475 944 508.

Andere details

Badkamers

5

Garage

1

EPC

D

kWh/m² per jaar

352

Kg co²/m²/jaar

83

EPC Code

View code

Kraainem

Kraainem biedt een groene omgeving, dicht bij de Europese Wijk, de NATO, en talrijke andere faciliteiten (winkels, openbaar vervoer, snelle toegang tot de autosnelwegen en tot de luchthaven).