Referentie

4254510

Slaapkamers

3

Woonruimte

± 194 m² ± 2.088 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

Op een steenworp afstand van het Grote Zavelplein, het centrum van de antiekwijk, bevindt zich dit triplex van ± 200 m² in een historisch huis uit 1633 dat onlangs volledig gerenoveerd is. De nauwgezette renovatie heeft de houten trap naar elke verdieping benadrukt.

Na de entree gedeeld met de galerij, bestaat de woning uit een ontvangsthal, een woonkamer met gaskachel, een eetkamer die toegang geeft tot het terras en een keuken. Op de eerste verdieping ’s nachts, de hoofdslaapkamer met kleedkamer, de tweede slaapkamer en een doucheruimte. Het tweede nachtniveau heeft een kantoor of open woonkamer, de derde slaapkamer en een badkamer.

Andere: kelder, wasruimte, alarm, videobewaking, waterontharder, gasverwarming. Bedrijfsverhuur mogelijk.

De buurt van de Zavel heeft zeer veel charme en is een typisch Brussels omgeving. Deze wijk staat bekend om zijn mooie gebouwen, vele winkels, restaurants en niet te vergeten het openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Diane Culer op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

2

EPC

E

kWh/m² per jaar

230

Kg co²/m²/jaar

49

EPC Code

View code

Zavel

In het historische hart van Brussel is de Zavel een vlaggenschipwijk van de stad, bekend om de schoonheid van zijn architectuur, zijn gerenommeerde merken en de aanwezigheid van talrijke antiekhandelaren en kunstgalerijen.