Referentie

4392918

Slaapkamers

5

Woonruimte

± 300 m² ± 3.229 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

Op een boogscheut van de Zavel en zijn vele winkels, historisch monumentaal pand met vier ruime slaapkamers en een bureau, met een totale oppervlakte van ± 300 m² en een terras van ± 11 m².

In een van de oudste huizen van Brussel, met alle charme van die tijd, bestaat het uit drie verdiepingen, op de eerste verdieping een grote woonkamer, een eetkamer met balkenplafond, een volledig uitgeruste open keuken met uitzicht vanaf een achterterras . Op de tweede verdieping twee slaapkamers waarvan één met een eigen badkamer (ligbad en douche). Op de derde verdieping hebben ook twee slaapkamers hun eigen badkamer. Eindelijk op de bovenste verdieping een kamer die kan dienen als vijfde slaapkamer zonder badkamer of kantoorruimte over de gehele verdieping.

Overig: ideaal voor een gedeelde flat of een kantoorruimte, bedrijfshuur mogelijk, verdieping door het hele huis, geen parkeerplaats.

De Zavelwijk is een charmante en typisch Brusselse wijk. Met zijn bekende merken staat de Zavelwijk bekend om zijn prachtige gebouwen, zijn vele winkels, zijn goede restaurants en zijn transportfaciliteiten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mélody Bingoni op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

4

EPC

G

kWh/m² per jaar

371

Kg co²/m²/jaar

74

EPC Code

View code

Zavel

In het historische hart van Brussel is de Zavel een vlaggenschipwijk van de stad, bekend om de schoonheid van zijn architectuur, zijn gerenommeerde merken en de aanwezigheid van talrijke antiekhandelaren en kunstgalerijen.