Referentie

4328803

Slaapkamers

4

Woonruimte

± 300 m² ± 3.229 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

Aan de voorzijde van het Zoniënwoud, in een veilige omgeving op een steenworp afstand van de winkels van Groene Jager, een groot penthouse met vier slaapkamers met een oppervlakte van ± 290 m² en zijn terrassen.

In een aangename omgeving, gelegen op de derde en hoogste verdieping van het gebouw, biedt het appartement een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een grote woonkamer met open haard die uitgeeft op een terras op het zuiden en op het bos van Soignes. Een aparte eetkamer en een grote volledig uitgeruste keuken met ontbijthoek maken de leefruimte compleet. Aan de nachtzijde, vier slaapkamers met eigen dressings en badkamers. Ondergronds een kelder en een gesloten box.

Andere: gemeenschappelijke tuin, beveiligd gebouw, alarm, parket, wasruimte, kelder, een gesloten box en een binnen- en buiten parkeerplaats.

De buurt van het Terkamerenbos is een rustige en groene buurt. Deze buurt staat bekend om zijn levenskwaliteit en is gunstig gelegen aan de rand van de stadsdrukte terwijl het toch dicht bij alle voorzieningen gelegen is.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mélody Bingoni op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

4

Garage

1

EPC

E

kWh/m² per jaar

222

Kg co²/m²/jaar

47

EPC Code

View code

Groene Jager

De wijk van de Groene Jager is een rustige buurt dicht bij het Terkamerenbos en het Zoniënwoud. Het ligt in de buurt van winkels, de Europese School en diverse sportcentra.