Referentie

4431442

Slaapkamer

1

Woonruimte

± 89 m² ± 958 ft²

Gemeubileerd

Gemeubileerd

Beschikbaarheid

mits inachtneming huurders

Ideaal gelegen tussen de Zavel en het Poelaertplein, authentiek stadsappartement van ± 100 m² en luxueus ingericht, in een bakstenen gebouw volledig gerenoveerd in 2018. Zonder uitstel te ontdekken.

Het appartement gelegen op de eerste verdieping is als zodanig samengesteld, een inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Een woonkamer met een grote bibliotheek die de woonkamer scheidt van de volledig uitgeruste keuken met zijn lichte ontbijtruimte. Balkon op het zuidwesten. Het nachtgedeelte biedt een slaapkamer met aangrenzende badkamer en een halfopen kleedkamer.

Andere: beveiligde deur, aluminium frame en driedubbele beglazing, massief eiken vloer, “Walt” keuken, vloerverwarming, dubbele stroom, mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats op het Poelaertplein.

De Zavelwijk is een charmante en typisch Brusselse wijk. Met zijn bekende merken staat de Zavelwijk bekend om zijn prachtige gebouwen, zijn vele winkels, zijn goede restaurants en zijn transportfaciliteiten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Milan Chevrolet de Poucques op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamer

1

EPC

C

kWh/m² per jaar

148

Kg co²/m²/jaar

29

EPC Code

View code

Zavel

In het historische hart van Brussel is de Zavel een vlaggenschipwijk van de stad, bekend om de schoonheid van zijn architectuur, zijn gerenommeerde merken en de aanwezigheid van talrijke antiekhandelaren en kunstgalerijen.