Referentie

4583885

Woonruimte

± 160 m² ± 1.722 ft²

Slaapkamers

3

Op een boogscheut van het Montgomeryplein, het Jubelpark en het Chant d’Oiseau, duplex penthouse van ± 160 m², 3 slaapkamers met een prachtig zonnig terras van ± 23 m² ten zuidwesten en een vrij en met bomen omzoomd zicht op de tuinen.

In het hart van een totale renovatie van een burgerlijk huis uit de jaren 1930 (3 appartementen opnieuw ontworpen en gerenoveerd), is deze duplex op de 2e en 3e verdieping direct toegankelijk via de privélift. Het bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, een open woonkamer met Amerikaanse keuken die aan de achterzijde uitkomt op het terras, een trap die leidt naar de nachtverdieping die de hoofdslaapkamer biedt met geïntegreerde kleedkamer en een eigen douchekamer, 2 slaapkamers, een badkamer, toilet en wasruimte. Bijzondere zorg is besteed aan de afwerking om open en lichte ruimtes te bieden in een eigentijdse sfeer.

Overige: kelder, nieuwe technieken, individuele cv-ketel, akoestische en thermische isolatie, parket in de woonruimtes en tegelwerk in de badkamers, houten en aluminium kozijnen, dubbele beglazing, inbouwkasten en verlichting, PEB C. Optionele garage in het naastgelegen gebouw (40.000 EUR). Verkoop onder registratierechten (12,5%).

Montgomery is een woonwijk die bekend staat om de rust en de nabijheid van winkels, scholen en openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Philippe Dijkmans op +32 (0) 475 45 77 20.

Andere details

Badkamers

2

Garage

1

EPC

C

kWh/m² per jaar

105

Kg co²/m²/jaar

20

EPC Code

View code

Montgomery

De buurt van Montgomery is een aangename en rustige buurt die gunstig gelegen is nabij de oprit van de snelweg. Het biedt een gevarieerde selectie van winkels en restaurants en een directe toegang tot het openbaar vervoer.