Referentie

4371990

Woonruimte

± 1.250 m² ± 13.455 ft²

Slaapkamers

8

Terrein

± 33.000 m² ± 355.209 ft²

Deze zeer ruime villa uit begin jaren ’60 met een woonoppervlak van ± 1250 m² is gelegen in een parktuin van ± 3,3 ha met mooie aanplantingen, een vijver, enkele paardenboxen en buitenpiste.

Via de ruime inkomhal krijgt men toegang tot de verschillende leefruimtes waaronder twee grote salons met open haard en een wintertuin die allemaal rechtstreekse toegang geven tot het zuid-gerichte terras, inclusief buiten zwembad. Daarnaast heeft men nog eetkamer, een ontbijtkamer, een keuken en bijkeuken. Via de royale trap of via de lift komt men op de eerste verdieping. Deze bestaat uit een master suite met badkamer en terras. Eveneens op deze verdieping bevinden zich nog 5 slaapkamers, 3 badkamers en 2 grote polyvalente ruimtes die ook gebruikt kunnen worden als fitness ruimte of kantoor met een aparte ingang. Aan de andere kant van de woning is er eveneens een aparte inkom voorzien die toegang verleent tot de conciërgerie op het eerste etage die voorzien is van 2 slaapkamers en een badkamer.

Dit eigendom leent zich ook uitstekend als notariaat, advocatenkantoor, groepspraktijk dokter/chirurgen.

Andere: Garage voor 3 wagens, parkeerruimte voor 8 wagens, gebouw voor extra stockage of toebehoren paarden, mogelijkheid om de naastliggende woning op een terrein van ±42 are als extra aan te kopen.

Steden als Gent, Brussel zijn zeer goed bereikbaar.

Voor meer informatie kunt u ons contacteren op het nummer +32 (0) 2 898 09 40.

Andere details

Badkamers

5

Garage

1

EPC

F

kWh/m² per jaar

523

EPC Code

View code

Affligem

Affligem, dat zijn naam gaf aan een van de oudste Belgische abdijbieren, is een Vlaamse stad die wordt gekenmerkt door een sterke Franstalige aanwezigheid vanwege de nabijheid van Brussel.