Referentie

4498928

Woonruimte

± 740 m² ± 7.965 ft²

Slaapkamers

6

Terrein

± 12.100 m² ± 130.243 ft²

Via een lange private oprijlaan bereikt men de woning met bewoonbare opp. van ± 740 m², rustig gelegen op een terrein van ± 1,2 ha middenin het groen. Het huis werd volledig gerenoveerd en is ideaal voor een grote familie met de mogelijkheid tot co-housing project of vrij beroep.

Het gelijkvloers bestaat uit een zeer ruime woonkamer met open haard en rechtstreekse toegang tot het terras, aansluitend een volledig uitgeruste keuken. Daarnaast is er een bureauruimte met ingebouwde kasten, een gym-ruimte met sauna en douche. Via een brede eiken trap kom je op de eerste verdieping die bestaat uit een master bedroom met balkon, een ensuite badkamer en dressing en nog drie slaapkamers, 1 badkamer en achteraan bevindt zich nog een slaapkamer met badkamer. De zolderverdieping met dakvensters omvat nog een slaapkamer met een douchekamer en kan volledig ingericht worden als polyvalente ruimte. Naast het hoofdhuis bevindt zich de verbouwde stal met zijn originele boogramen. Op het gelijkvloers is er een orangerie met 2 werkateliers en op de eerste verdieping een studio met kitchenette, douchekamer een slaapkamer, een klein bureel en achteraan een groot bureel.

Aanvullend : woning volledig onderkelderd, garage voor 2 wagens, groot tuinhuis, vlakbij winkels, openbaar vervoer

Voor meer informatie kunt u ons contacteren via +32 (0) 2 898 09 40.

Andere details

Badkamers

4

Garages

10

EPC

D

kWh/m² per jaar

306

Affligem

Affligem, dat zijn naam gaf aan een van de oudste Belgische abdijbieren, is een Vlaamse stad die wordt gekenmerkt door een sterke Franstalige aanwezigheid vanwege de nabijheid van Brussel.