Referentie

4403615

Slaapkamers

4

Woonruimte

± 390 m² ± 4.198 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

Discreet en imposant tegelijk, dit gerenoveerde huis uit 1939 met een totale oppervlakte van ± 450 m² past perfect in zijn omgeving in de woonwijken van Hoeilaart, gehuisvest in de onmiddellijke nabijheid van het station Groenendaal dat directe toegang biedt tot Brussel. Het heeft een perceel van meer dan 25,60 hectare op het zuiden aan de voorgevel.

De organisatie van het pand is bedoeld om logisch en evenwichtig te zijn; de ontvangstruimten beslaan de gehele begane grond, terwijl de 1e verdieping volledig is gereserveerd voor het privéleven. De begane grond biedt een woonkamer met een open haard aangevuld met een kantoor met een open haard, een ingerichte keuken, een speelkamer, evenals een thuisbioscooplounge en een wasruimte. De 1e verdieping heeft vier slaapkamers en drie badkamers waarvan twee grote slaapkamers met inbouwkasten en een eigen badkamer plus twee slaapkamers en een gedeelde badkamer.

Andere: garage voor twee wagens, zolder en opslagkelder, wijnkelder, 1500 liter olietank, terras van ± 25 m², dak gerenoveerd in 1996, dubbele beglazing, alarm, waterontharder.

Deze woonplek, vlakbij Brussel, het park van Terhulpen en het Zoniënwoud, geniet een toplocatie tussen stad en platteland, vlakbij internationale scholen en de luchthaven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Milan Chevrolet de Poucques op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

3

Garage

1

Parking indoor

1

Parking outdoor

1

EPC

F

Hoeilaart

Het Zoniënwoud maakt het grootste deel uit van het grondgebied van de Hoeilaart, die door haar oude traditie van druiventeelt beroemd is.