Prijs

Prijs op anvraag

Referentie

4232497

Woonruimte

± 840 m² ± 9.042 ft²

Slaapkamers

8

Terrein

± 8.000 m² ± 86.111 ft²

Dit eigendom, een koetshuis uit 1750, gelegen in een kasteeldomein, werd volledig gerenoveerd en omgevormd tot verschillende wooneenheden met een zuidgerichte tuin van ± 80 are. Heden wordt hier een hoogstaande B&B met seminarieruimte uitgebaat.

Het hoofdhuis bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, een ingerichte keuken, een salon, een ontbijthoek die uitgeeft op het terras en 3 luxe slaapkamers met telkens een badkamer. Op de 1ste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers met badkamer, een zithoek en een keuken met ontbijthoek en toegang tot het zonneterras. Dit gedeelte heeft vandaag een appartementsfunctie met aparte ingang. Een derde eenheid maakt nu ook deel uit van de B&B met 3 slaapkamers en badkamers, bureau, salon met eethoek en ingerichte keuken die uitgeeft op de tuin met terras. Dit alles kan ook als luxueuze woning dienst doen.

Aanvullend : verschillende mogelijkheden in functie van opbrengsteigendom of woonfunctie, vlakbij Leuven en de oprit van de E11 en de E40, naast natuurpark

Voor meer informatie kunt u ons contacteren op het nummer +32 (0) 2 898 09 40.

Hier worden aandelen van een vennootschap, die het volledige eigendom van het omschreven gebouw bevat, te koop aangeboden. De prijs voor de aandelen van de vennootschap is te bepalen op basis van de boekhouding van de onderneming rekening houdende met de waardebepaling van het hier omschreven eigendom.

Andere details

Badkamers

8

Garage

1

Huldenberg

Met een goede bereikbaarheid naar Brussel en Leuven, is Huldenberg een groene gemeente in het Vlaamse Gewest. Er zijn daar veel boerderijen en kastelen.