Hier is één van onze succesvol verkochte eigendommen.

Eigendom gebouwd in 1924 door architect Fernand Petit op bebost terrein van ± 22 are, gelegen aan een van de meest prestigieuze groene lanen van Ukkel in de Florida/Hamoir wijk.
Met originele elementen (parketvloeren, lijstwerk, lambrisering …), heeft deze gezinswoning een totale oppervlakte van ± 740m² en bestaat het gelijkvloers uit een grote inkomhal met vestiaire, ruime vertrekken bestaande uit een woonkamer, een eetkamer, een rookkamer, een living en een keuken met kantoor en dienstingang. De eerste verdieping, bereikbaar via een antieke trap, omvat het master-appartement met badkamer en dressing, evenals 3 andere slaapkamers met twee badkamers. De tweede verdieping bestaat uit twee of drie slaapkamers met een aparte badkamer. Een conciërgerie en een dubbele garage maken het geheel compleet.

Andere: Wijnkelder, garage, open haard, alarm.

De wijk Florida is ideaal gelegen in een groene en rustige omgeving tussen Avenue Montjoie en Avenue Hamoir, vlakbij het Zoniënwoud, openbaar vervoer en de winkels van Avenue De Fré en Rue Edith Cavell.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bertrand de Moffarts op +32 475 94 45 08.

Details eigendom

Badkamers

4

EPC

G

kWh/m² per jaar

400

EPC Code

View code

De Fré

De Frélaan ligt in een groene en rustige omgeving, in de buurt van kleine winkels en openbaar vervoer en dicht bij verschillende scholen en het Terkamerenbos. Dit is een gastvrije familiale buurt.