Referentie

3758697

Woonruimte

± 1.100 m² ± 11.840 ft²

Slaapkamers

7

Terrein

± 4.895 m² ± 52.689 ft²

Dicht bij de Winston Churchilllaan, met gemakkelijke toegang tot het stadscentrum en de Thalys, klassieke woning uit 1968 met een zeer mooie Franse stenen gevel gelegen op een perceel van 48 a 95 ca.

De woning is volledig gerenoveerd door 3e Bureau en Esther Gutmer en biedt een totale oppervlakte van ± 1.500 m². Het huis opent via een ceremoniële hal met mezzanine. De begane grond biedt een grote woonkamer met lambrisering, een formele eetplaats en een kleinere privé-eetkamer, een kleine lounge, een professionele “La Cornue” keuken en een kantoor. Op de eerste verdieping, ouderlijke suite met woonkamer, slaapkamer, badkamer en dressing, 5 gastenslaapkamers met badkamers. Een conciërgerie met een lounge, twee slaapkamers en een badkamer maken het pand af.

Andere: lift, 8m x 15 m buitenzwembad met douche en sauna, kelders en wijnkelder, grote speelkamer, garage voor 4 auto’s.

Hoogtepunt Honderd is een heel mooie wijk, zeer aangenaam en ideaal gelegen tussen openbaar vervoer, kleine winkeltjes en niet ver van een park. Gemakkelijke toegang tot het centrum van Ukkel. Er is veel kinderopvang in de buurt.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Corinne Thumelaire op + 32 (0) 498 237 935.

Andere details

Badkamers

7

Garage

1

EPC

E

kWh/m² per jaar

260

Kg co²/m²/jaar

67

EPC Code

View code

Hoogte Honderd

Hoogte Honderd is een heel mooie wijk, zéér aangenaam en ideaal gelegen tussen openbaar vervoer, kleine winkeltjes en niet ver van een park. Gemakkelijke toegang tot het centrum van Ukkel. Er is veel kinderopvang in de buurt.