Hier is één van onze succesvol verhuurde eigendommen.

Op de Molièrelaan tussen Brugmannplein en Albertlaan, herenhuis volledig gerenoveerd in 2021 met behoud van zijn charme en historische kenmerken. Het biedt zes slaapkamers op een totale oppervlakte van ± 400 m².

Het huis bestaat op de begane grond uit een prachtige historische trap met dakraam, een garderobe en een gastentoilet, een eetkamer en een keuken die direct uitkomt op de tuin op het zuidwesten. Een kantoorruimte maakt de begane grond compleet. Op de eerste verdieping een aparte dubbele woonkamer die ook dienst kan doen als woonkamer en een ontvangsteetkamer. Op de tweede en derde verdieping bevinden zich de slaapgedeeltes, met vier slaapkamers en drie badkamers, waaronder de master room met eigen badkamer. Op de bovenste verdieping een zelfstandige studio met keuken, woonkamer en badkamer, tevens heeft de studio een eigen terras.

Anderen: aanwezigheid van een “werkplaats” aan het einde van de tuin, parketvloer, lijstwerk, alarm, grote kelder onder het hele huis, gasverwarming.

Molièrelaan is een van de mooiste lanen van Brussel. Met prachtige herenhuizen is het groen, weids en prettig om in te wonen. Het is gelegen in een rustige omgeving nabij restaurants en kleine winkeltjes.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mélody Bingoni op + 32 (0) 2640 08 01.

Details eigendom

Badkamers

4

EPC

D

kWh/m² per jaar

206

Kg co²/m²/jaar

41

Molière (Voorst)

De Molièrelaan is één van de mooiste lanen van Brussel. Het is een brede, groene en aangename laan die gelegen is in een rustige omgeving, dicht bij restaurants en kleine winkeltjes. Snelle en gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.