Referentie

4424691

Slaapkamers

4

Woonruimte

± 335 m² ± 3.606 ft²

Beschikbaarheid

mits inachtneming huurders

Op Molièrelaan tussen Brugmannplein en Avenue Albertlaan, herenhuis volledig gerenoveerd in 2021 met behoud van zijn charme en historische kenmerken. Het biedt vier slaapkamers op een totale oppervlakte van ± 400 m² en een tuin op het zuiden.

Het huis bestaat op de begane grond uit een prachtige historische trap en drie verplichte onderling verbonden kamers. De volledig uitgeruste keuken geeft direct toegang tot de tuin. Het gastentoilet en een inloopkast bevinden zich op de eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevindt zich de ouderlijke suite, met woonkamer, ingebouwde kasten, complete badkamer en een terras. Op de tweede verdieping bevinden zich twee grote slaapkamers waarvan één met balkon. Ze hebben elk een badkamer. De zolder is omgebouwd tot een slaapkamer, met een badkamer die het slaapgedeelte compleet maakt. Een grote polyvalente ruimte bevindt zich in het souterrain (speelkamer, kantoor, familiekamer). De wasruimte en een doucheruimte maken deze verdieping compleet.

Andere: alarm, veel opbergruimte, parket, origineel lijstwerk, gordijnroeden.

Molièrelaan is een van de mooiste lanen van Brussel. Met prachtige herenhuizen is het groen, weids en prettig om in te wonen. Het is gelegen in een rustige omgeving nabij restaurants en kleine winkeltjes.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons op + 32 (0) 2640 08 01.

Andere details

Badkamers

5

Parking indoor

1

EPC

E

Kg co²/m²/jaar

46

Molière (Voorst)

De Molièrelaan is één van de mooiste lanen van Brussel. Het is een brede, groene en aangename laan die gelegen is in een rustige omgeving, dicht bij restaurants en kleine winkeltjes. Snelle en gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.