Huurprijs

€ 3.400 / maand $ 4,122 / maand ¥ 453,816 / maand 3,703 chf / maand £ 2,928 / maand

Referentie

4349789

Slaapkamers

4

Woonruimte

± 400 m² ± 4.306 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

Rustig gelegen tussen de E411 en de ringweg richting Waterloo, charmante eengezinswoning gebouwd in 1995 met een oppervlakte van ± 400 m² en omgeven door een tuin. Het huis geniet van een uitzonderlijk en uniek uitzicht.

Het huis bestaat uit grote recepties die baden in natuurlijk licht, met een houtgestookte open haard en een volledig uitgeruste keuken met uitzicht op de tuin. Een kantoorkamer maakt de begane grond compleet. De eerste verdieping heeft vier grote slaapkamers met elk een badkamer of doucheruimte. De zolder is uitstekend geïsoleerd. De tuin en het terras nodigen u uit om in alle rust tijd door te brengen. In het souterrain bevindt zich een dubbele elektrische garage met een wijnkelder en een wasruimte.

Andere: waterontharder, kelder, kwaliteitsmaterialen, ingebouwde kasten, alarm, veel opbergruimte, rolluiken, verschillende thermostaten.

Het Zoniënwoud is een uitzonderlijk groene en rustige wijk. Uitstekend compromis tussen natuur en stad, het ligt niet ver van winkels en scholen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Milan Chevrolet de Poucques op +32 (0) 2640 08 01.

Andere details

Badkamers

4

Garage

1

EPC

C

Hoeilaart

Het Zoniënwoud maakt het grootste deel uit van het grondgebied van de Hoeilaart, die door haar oude traditie van druiventeelt beroemd is.