Huurprijs

€ 2.400 / maand $ 2,910 / maand ¥ 320,341 / maand 2,614 chf / maand £ 2,067 / maand

Referentie

4349409

Slaapkamers

4

Woonruimte

± 300 m² ± 3.229 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

Rustig gelegen tussen de E411 en de ringweg richting Waterloo, charmante eengezinswoning gebouwd in 1990, met een oppervlakte van ± 300 m² omgeven door een tuin. Een oase van rust op slechts enkele minuten van de stad.

Het huis bestaat uit grote recepties die profiteren van natuurlijk licht. De houtgestookte open haard maakt de kamer warm, een volledig uitgeruste keuken komt uit op de lichte veranda die de indruk geeft het hele jaar door buiten te eten, een kantoorruimte en de dubbele garage, een wasruimte completeren de begane grond. De eerste verdieping heeft vier slaapkamers met elk een eigen badkamer of doucheruimte. De zolder is uitstekend geïsoleerd. De uitgestrekte tuin en het terras omringen het huis en de palissadebomen sieren het geheel.

Andere: waterontharder, kwaliteitsmaterialen, ingebouwde kasten, alarm, veel opbergruimte, verschillende thermostaten.

Het Zoniënwoud is een uitzonderlijk groene en rustige wijk. Uitstekend compromis tussen natuur en stad, het ligt niet ver van winkels en scholen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Milan Chevrolet de Poucques op +32 (0) 2640 08 01.

Andere details

Badkamers

4

Garage

1

EPC

C

Hoeilaart

Het Zoniënwoud maakt het grootste deel uit van het grondgebied van de Hoeilaart, die door haar oude traditie van druiventeelt beroemd is.