Referentie

4507198

Slaapkamers

2

Woonruimte

± 133 m² ± 1.432 ft²

Beschikbaarheid

mits inachtneming huurders

Ideaal gelegen op de derde verdieping van een gebouw aan de Louizalaan, tussen de Kasteleinplein en Flageyplein, appartement van ± 130 m² volledig gerenoveerd in 2020 en met twee slaapkamers.

Het appartement komt uit op een inkomhal, een apart toilet en een vestiaire die uitkomt op een ruime leefruimte op het westen en zijn grote ramen, evenals een aparte volledig uitgeruste keuken met ontbijthoek. Een nachthal bedient de hoofdslaapkamer met geïntegreerde kleedkamers, een badkamer, een apart toilet, de tweede slaapkamer en een doucheruimte met wasruimte

Andere: meerdere parkeerplaatsen beschikbaar, eiken parket, beveiligde deur, videofoon, beveiligd gebouw.

Louizalaan wordt beschouwd als de “Champs-Elysées” van Brussel, deze wijk staat bekend om zijn vele winkels, zijn avondmarkt en zijn vele restaurants. Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, dit is de mondaine wijk van Brussel.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Diane Culer op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

2

EPC

C

kWh/m² per jaar

144

Kg co²/m²/jaar

31

EPC Code

View code

Louiza

De Louizawijk is gekend voor zijn nabijheid van de winkels en de grote keuze aan restaurants. Gemakkelijke en snelle toegang naar het centrum van de stad en naar de omliggende sierlijke gemeenten. Deze wijk is ook goed voorzien van openbaar vervoer.