Hier is één van onze succesvol verhuurde eigendommen.

Gelegen in het hart van Brussel, tussen het Stephanieplein en het Kasteleinplein, gemeubeld appartement in een recent condominium, met een oppervlakte van ± 160 m² met voor- en achterterrassen.

Smaakvol ingericht appartement, in eigentijdse stijl, gelegen op de vijfde verdieping van een volledig gerenoveerd en beveiligd gebouw. Deze laatste bestaat uit een grote woonkamer die uitkomt op een prachtig ideaal georiënteerd terras, een eethoek, een hyper-uitgeruste Amerikaanse keuken. Een nachthal bedient een wasruimte, twee slaapkamers die een badkamer delen, balkons. Een master suite met kleedkamer en aangrenzende complete badkamer, balkon.

Andere: ingerichte wasruimte, grote kelder, optionele parkeerplaats, parketvloer, dubbele beglazing, gordijnen en rolluiken inbegrepen, tv- en internetabonnement inbegrepen, dubbelstroomsysteem.

Het Kasteleinplein staat bekend om zijn ligging niet ver van het stadscentrum en vlakbij het Ter Kamerenbos. Het staat vol met allerlei soorten restaurants, winkels en de markt is daar erg populair. Gemakkelijke en snelle toegang tot het openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Milan Chevrolet de Poucques op +32 (0) 2 640 08 01.

Details eigendom

Badkamers

2

EPC

B

kWh/m² per jaar

69

Kg co²/m²/jaar

14

Kasteleinplein

Het Kasteleinplein staat bekend om haar ideale ligging nabij het ​​centrum en is in de buurt van het Terkamerenbos. Je vindt er heel veel restaurants van alle soorten, winkels en de markt is er zeer populair. Snelle en gemakkelijk toegang met het openbaar vervoer.