Referentie

4349510

Woonruimte

± 400 m² ± 4.306 ft²

Slaapkamers

6

Terrein

± 375 m² ± 4.036 ft²

Ideaal gelegen nabij Molièrelaan, herenhuis uit 1928, gerenoveerd in 1990, met een oppervlakte van ± 435 m² gelegen op een zuid georiënteerd perceel van ± 3 are 75.

Ideaal voor een vrij beroep, of voor een co-living, deze woning heeft op het gelijkvloers twee grote bureaus, een wachtkamer, een vestiaire en een ingang deur die toegang geeft tot een ruimte die plaats biedt aan twee voertuigen. De eerste verdieping bestaat uit de recepties, een ingerichte keuken, een grote slaapkamer van ± 30 m² met badkamer. Op de tweede verdieping, 3 slaapkamers van goed formaat (waaronder een duplex slaapkamer) en een badkamer met wasruimte. De derde verdieping is momenteel omgebouwd tot een apart appartement bestaande uit woonkamer, kitchenette, 2 slaapkamers en een badkamer.

Andere: Diverse kelders, stookolieketel, dubbele beglazing aan de voorzijde en driedubbele beglazing aan de achterzijde.

De Molièrelaan is één van de mooiste lanen van Brussel, meer bepaald van Ukkel. Het is een brede, groene en aangename laan, die gelegen is in een rustige omgeving dicht bij restaurants en kleine winkeltjes.Snelle en gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Brigitte Salama op +32 (0) 488 36 67 88.

Andere details

Badkamers

3

EPC

F

kWh/m² per jaar

338

Kg co²/m²/jaar

88

EPC Code

View code

Molièrelaan

De Molièrelaan is een van de mooiste lanen van Brussel. Het is een brede, groene en aangename laan, die gelegen is in een rustige omgeving, dicht bij restaurants en kleine winkeltjes. Snelle en gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.