Referentie

4506256

Slaapkamers

2

Woonruimte

± 140 m² ± 1.507 ft²

Gemeubileerd

Gemeubileerd

Beschikbaarheid

onmiddellijk

Op een steenworp afstand van het Ter Kamerenbos, in een besloten en beveiligde omgeving, elegant gemeubeld appartement volledig gerenoveerd in een elegante stijl met een oppervlakte van ± 140 m² en met twee mooie slaapkamers en een terras van ± 20 m².

Deze laatste bestaat uit een mooie open leefruimte: woonkamer, eetkamer en keuken. Bij het vallen van de avond hangt er een gezellige sfeer dankzij indirecte verlichting en een gashaard. De keuken bevat de beste apparatuur van “Gaggenau” en “La Cornue” en een wijnkelder. Aan de achterzijde een eerste slaapkamer met grote kantoorruimte en gashaard, een doucheruimte en een tweede slaapkamer met eigen badkamer. Het gebouw heeft een fitness- en wellnessruimte voor zijn bewoners.

Andere: garagebox voor één auto, kelder, geïntegreerde Bose videoprojector en geluidssysteem, wengé parket, domotica, elektrische rolluiken. Bedrijfsverhuur mogelijk.

The Square du Bois is gelegen in een rustige en ietwat geïsoleerde wijk aan de rand van het Ter Kamerenbos. Het is ideaal gelegen nabij de Louizalaan. Gemakkelijke en snelle toegang tot het openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Diane Culer op +32 (0) 2640 08 01.

Andere details

Badkamers

2

Garage

1

Parking outdoor

1

EPC

D

kWh/m² per jaar

151

Kg co²/m²/jaar

33

EPC Code

View code

Square du Bois

Square du Bois, beter gekend onder de naam ‘het Miljardenkwartier’ is een rustig en enigszins afgelegen buurt, gelegen aan de rand van het Terkamerenbos. Het is gunstig gelegen nabij de Louizalaan. Snelle en gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.