Referentie

4342133

Woonruimte

± 1.300 m² ± 13.993 ft²

Slaapkamers

8

Terrein

± 15.000 m² ± 161.459 ft²

Het kasteel van Linkebeek, gelegen in een geklasseerd park van ± 1,5 ha met eeuwenoude bomen is een unieke plek vlakbij de Europese hoofdstad. Het kasteel met bewoonbare oppervlakte van ± 1.300 m² werd in 1860 gebouwd en volledig gerenoveerd met behoud van zijn charmes en historische elementen.

De ruime inkomhal in Art-Deco stijl, geeft toegang tot de verschillende leefruimtes met open haarden en gedecoreerde hoge plafonds waaronder een salon, zithoek, 2 bureauruimtes, eetkamer, ontbijthoek, keuken met bijkeuken. De eerste verdieping biedt een masterbedroom met 2 dressings en badkamer die toegang geeft tot een zonneterras, 2 slaapkamers met badkamer en dressing. De tweede verdieping werd volledig ingericht met een atelier, hobbykamer, 2 suites met badkamer en dressing, kitchenette en polyvalente ruimte. De benedenverdieping biedt een volledig appartement met aparte ingang dat dienst kan doen als conciërgewoning met living, 2 slaapkamers, badkamer, keuken.

Andere : lift op elke verdieping, inclusief in de kelder, geklimatiseerde wijnkelder, waskelder, garage voor 3 wagens en alarm.

De prijs voor de aandelen van de vennootschap is te bepalen op basis van de balans en de resultaten van de respectievelijke vennootschap, rekening houdend met de waarde van het eigendom hierbij vermeld.

Voor meer informatie neemt u gerust contact met Jean Marc Delcroix: +32 (0) 474 740 807.

Andere details

Badkamers

5

Garage

1

Linkebeek

Linkebeek is ideaal gelegen nabij Ukkel en de Prins van Oranje. Het is een leuke wijk die een groene omgeving biedt en dicht bij voorzieningen en scholen in de buurt.