Referentie

4233289

Woonruimte

± 1.100 m² ± 11.840 ft²

Slaapkamers

7

Terrein

± 500.000 m² ± 5.381.950 ft²

Dit landhuis in cottagestijl van 1909 ontworpen door architect A. Verhelle en ingericht door A. Vervoordt, ligt in een landschappelijk park van ± 50 ha aangelegd door J. Wirtz.

De toegangsdreef begint aan de portierswoning en leidt u door het ‘Hagaardbos’ tot aan het landhuis, gelegen op een heuvel en met uitzicht op de lager gelegen vijver. Verderop bevindt zich een ruime hoveniers/conciërgewoning met aanpalend koetshuis en grote kruidentuin.

Het landhuis met bewoonbare oppervlakte van ± 950 m², is voorzien van alle modern comfort zonder afbreuk te doen aan de charme van dit historische gebouw. Op het gelijkvloers heeft men een volledig ingerichte bibliotheek met aansluitend het riante salon, een zithoek en een grote eetkamer die toegang geeft tot de dienstkeuken en keuken. Via een brede trap in het salon komt men op de eerste verdieping. Deze omvat de masterbedroom met 2 badkamers en dressing, vervolgens nog 2 ruime slaapkamers met badkamer. Op de tweede verdieping, 3 slaapkamers met badkamer en fitnessruimte.

Andere: domoticasysteem, securitysysteem, audio-instalatie zowel binnen als buiten, buitenzwembad. lift.

Voor meer informatie kunt u ons contacteren op het nummer +32 (0) 2 898 09 40.

De prijs voor de aandelen van de vennootschap is te bepalen op basis van de boekhouding van de onderneming rekening houdende met de waardebepaling van het hier omschreven eigendom.

Andere details

Badkamers

6

Garages

6

EPC

E

kWh/m² per jaar

402

EPC Code

View code

Overijse

Overijse wordt door een groot deel van Europese staatsburgers als een zeer aantrekkelijke gemeente om te wonen, beschouwd. Haar grote nabijheid van Brussel wordt ook zeer op prijs gesteld.